• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Splash Giant XXL LED lamp van Calex is een statement voor in het design interieur. De lichtbron heeft een klassiek ‘traandesign’ en geeft helder licht. Combineer LED lamp Giant XXL Splash met de bijbehorende pendels. De lichtbron is geschikt om te dimmen en heeft een levensduur van circa 15000 uur.

Kenmerken
Artikelnummer 1528000
Hoogte 32 cm
Diameter 16,2 cm
Kleur Transparant
Materiaal Glas
Fitting E40
Watt 11 W
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Calex
Maten
Aantal
39,99