• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Een strakke vormgeving in combinatie met geanodiseerd aluminium greeplijsten die verzonken liggen in het front: de kenmerken van de Line Kasten van Castelijn.

De Castelijn Line serie bestaat uit lowboards, dressoirs en (middel)hoge kasten. De Castelijn designkasten staan standaard op aluminium line-pootjes, maar u kunt ook kiezen voor lagere disk-pootjes of 25mm hoge stelvoetjes. Daarnaast kunnen de kasten ook hangend aan de wand geleverd worden.

Het uiterlijk van de Castelijn Line kasten bepaalt u zelf. U heeft de keuze uit één van de standaard lakkleuren (of u kiest uw eigen kleur) en diverse houtsoorten.

Onze interieurspecialisten staan bij CILO voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden en stellen graag samen met u uw unieke uitvoering van Castelijn Line samen, die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Kenmerken
Artikelnummer 1313066
Kleur Rood
Materiaal Hout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Castelijn