• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Kast Groove uit de collectie van Castelijn is een (boeken)kast met een ruime, open structuur. Het strakke stramien van open vlakken is de basis van de serie Groove. De kasten serie is strak, rank en zonder zichtbare verbindingen. Ideaal om als roomdivider te gebruiken, maar ook tegen de wand is kast Groove van Coen Castelijn een plaatje.

Castelijn kast Groove is verkrijgbaar in vier hoogtematen. U kunt de Groove opbouwen van kamerbreed dressoirs tot plafondhoge wand. De kast is daarna verder op te vullen met deuren, laden, geïntegreerde werkbladen, apparatuur lowboards of TV-schuifdeurkasten.

De staanders en constructieschappen van Castelijn Groove zijn leverbaar in lak of hout. De 6mm dikke inschuifschappen zijn altijd van geanodiseerd aluminium.

Onze interieurspecialisten staan bij CILO voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden en stellen graag samen met u uw unieke uitvoering van Castelijn Groove samen, die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Kenmerken
Artikelnummer 1314416
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Castelijn