• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Cobra Art

Cobra Art

Cobra Art

Cobra Art produceert origineel geschilderde doeken en fotografie op plexiglas. Internationale fotografen en kunstenaars brengen hun eigen stijl samen in een unieke collectie. Opvallende kunstwerken die een speciale plek verdienen in het interieur. Bekijk een selectie van de stukken online of kom voor het totale aanbod van Cobra Art naar Eijerkamp Zutphen of Veenendaal! Lees verder >

Cobra Art

Finally, Art that suits you

Cobra Art Company voorziet meubelzaken en projectinrichters van unieke kunst. Modern, figuratief, abstract, trendy en actueel. In elke stijl, dus passend bij ieder interieur. Ook voor u als consument! De gevarieerde collectie kunstfoto's en schilderijen van het Veenendaals familiebedrijf groeide in 30 jaar uit tot de grootste van Europa. Een selectie van deze art collectie stellen we bij Eijerkamp tentoon. Betaalbare schilderijen en kunstfoto’s, in ieder formaat, direct uit voorraad leverbaar! Kom de exclusieve collectie van Cobra Art bewonderen in Zutphen of Veenendaal.

Cobra’s Schilder kunst

Cobra Art werkt met 100% passie en liefde voor het vak waarbij gevoel voor kleur, stijl en trends voorop staan. Een groep eigen Nederlandse kunstenaars vervaardigt de schilderijen exclusief voor Cobra Art. Denk hierbij aan grootse cirkels van Jan Kind en kleurrijke designs van Karin Vermeer en Karen van den Berg. Ze creëren vaak in opdracht, zodat het werk qua stijl, kleur en afmeting perfect afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen. Door de nauwe samenwerking met deze Nederlandse kunstenaars wordt op elk detail gelet. Geen enkel kunstwerk is hetzelfde, dus u heeft altijd iets unieks aan de muur!

Vernieuwend: Plexiglas collectie

De meest vernieuwende collectie van Cobra Art is de Plexiglas collectie: Fotokunst op plexiglas. Prachtige fotobeelden en digitaal bewerkte foto’s maken (fotografische) kunst voor iedereen toegankelijk. Binnen- en buitenlandse fotografen als Louis Delaville, Jordi Gomez, Niko van der Klugt, Jaime Ibarra en Igor Vasiliadis zitten in het repertoire. Kom deze unieke fotografie collectie bekijken bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal. Voor meer collectie zie www.cobraart.nl.

De gehele collectie is verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Vraag in onze winkels naar de vele mogelijkheden, ook voor een kunstwerk op maat. Laat u verrassen en inspireren!