• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Ovo van COCO maison is de ideale toevoeging aan je interieur! De bijzetter is vervaardigd van een opvallende tegel als tafelblad en een rank, gekruist onderstel. Door de compacte afmetingen geeft Ovo je interieur net wat extra mogelijkheden. Shop bijzettafel Ovo van COCO maison online en in een van onze woonwinkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1574014
Productnummer 39251BLW
Breedte 30 cm
Diepte 30 cm
Hoogte 51 cm
Merk COCO maison
Aantal
99,-