Skip to content
COCO maison Maelynn Bijzettafel
COCO maison Maelynn Bijzettafel
Van 199.- Voor 119.-
Vergroten
  • COCO maison Maelynn Bijzettafel
1/6
Item 1 of 6

COCO maison Maelynn Bijzettafel

Van 199.- Voor 119.-
Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over COCO maison Maelynn Bijzettafel

Bijzettafelset Maelynn van COCO maison is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Deze bijzettafel wordt geleverd in een set van twee. De twee bijzettafels zijn verschillend van hoogte en zijn voorzien van een rond aluminium blad. Deze moderne bijzettafel heeft een strak design, dat een perfecte toevoeging is aan de woonruimte.

Shop bijzettafels Maelynn van COCO maison exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1616788
Breedte 39 cm
Hoogte 57 cm
Diepte 39 cm
Materiaal Aluminium, Metaal
Kleur zwart
Merk COCO maison
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Bekijk meer