gratis verzending vanaf € 500
d-Bodhi Coco 2 tops Salontafel
d-Bodhi Coco 2 tops Salontafel
Vergroten
  • d-Bodhi Coco 2 tops Salontafel
1/21
Item 1 of 21

d-Bodhi Coco 2 tops Salontafel

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over d-Bodhi Coco 2 tops Salontafel

Salontafel Coco van d-Bodhi is een stoere maar tegelijkertijd elegante salontafel die voldoende ruimte biedt voor een goede kop koffie, maar tevens dienst kan doen als opbergplaats voor tijdschriften, boeken en decoratieve items. Deze minimalistisch ontworpen tafel is voorzien van twee houten tafelbladen die door middel van een stalen frame aan elkaar zijn verbonden. 

Combineer de salontafel met andere items uit het Coco woonprogramma voor een perfect kloppend geheel. Shop d-Bodhi salontafel Coco nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637949
Breedte 63 cm
Hoogte 45 cm
Lengte 120 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Reclaimed Teak
Materiaal onderstel Iron
Materiaal tafelblad Reclaimed Teak
Kleur Natural
Kleur onderstel Black
Kleur tafelblad Natural
Merk d-Bodhi
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer