• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eettafel Soul van d-Bodhi is een ruim exemplaar met een lengte van maar liefst 250 cm! Deze robuuste tafel is met de hand vervaardigd en het hout is afkomstig van de buitenmuren van oude, gesloopte huizen uit Java, Indonesië. Kenmerkend hiervoor zijn verkleurde planken, die dankzij de zon een witte of grijze verweerde verflaag hebben gekregen. Door het gebruik van deze houtsoort heeft u altijd een unieke d-Bodhi Soul eettafel in huis!

Leverbaar in diverse afmetingen.

Kenmerken
Artikelnummer 1485490
Breedte 115 cm
Lengte 250 cm
Hoogte 78 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk d-Bodhi
Make-over vtwonen Aflevering 2 voorjaar 2017Aflevering 9 najaar 2017
Aantal
1899,- Gratis verzending