0 items
0 items

Wandmeubel Lekk d-Bodhi

Levertijd: 2 - 4 weken
Aantal
749,- Gratis verzending

Contact Eijerkamp

Laagste prijsgarantie interieur
USP Sinds 1928
USP Eijerkamp 24/7 online shoppen
Persoonlijk interieuradvies
usp 55.000m2 wooninspiratie

Verzending

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen € 5,95.

Grote bestellingen onder € 500
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 500,- bedragen € 29,95.

Gratis verzending boven € 500
Bestellingen vanaf € 500,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

d-Bodhi vervaardigt Aziatisch teakhouten meubelen volgens de hoogst ecologische standaard. Een prachtige collectie unieke en eco-vriendelijke meubelen is het resultaat. De filosofie van het jonge bedrijf d-Bodhi is duurzaamheid en eerlijkheid in combinatie met liefde en passie voor het karakter van doorleefd hout.

De Lekk collectie van d-Bodhi is misleidend. Door het gebruik van massieve hout constructies lijken de meubels uit de Lekk collectie zwaar en groot. Echter door het gebruik van vele open ruimtes hebben de Lekk meubels een lichte look en feel. De vele open ruimte kunt u gebruiken om uw spullen of decoraties tentoon te stellen.

Het Lekk wandmeubel heeft 2 liggende planken die uitschuifbaar zijn. Zo kunt u zelf bepalen hoe breed u het wandmeubel wilt. Het wandmeubel is te gebruiken als tv-dressoir.

Kenmerken
Artikelnummer 1394210
Breedte 160 cm
Diepte 40 cm
Hoogte 45 cm
Kleur Naturel
Materiaal Hout
Afdeling Lifestyle
Ruimte Woonkamer
Woonstijl Stoer & Lifestyle
Merk d-Bodhi
Aantal
749,- Gratis verzending
Klanten bekeken ook