• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Burned Black is een nieuwkomer in de populaire Shelfmate collectie van d-Bodhi. Deze collectie beschikt net als de originele Shelfmate collectie uit 5 typen wijnrekken die verschillen in vorm en formaat. Het getoonde wijnrek type B is 35 cm breed en biedt ruimte voor 6 flessen. Uniek aan deze serie is de speciale behandeling van het hout. Het gerecyclede teakhout is eerst gebrand en geborsteld, vervolgens afgewerkt met een lak. Dit gecombineerd met het grijze ijzeren frame, maakt de Shelfmate Burned Black speciaal!

Naast de getoonde uitvoering als wijnrek is de Burned Black serie ook verkrijgbaar als wandplank in 5 verschillende uitvoeringen. Tevens beschikbaar in de series Original Teak, American Walnut en European Oak.

Kenmerken
Artikelnummer 1584490
Breedte 35 cm
Diepte 25 cm
Hoogte 35 cm
Kleur Zwart
Materiaal Teakhout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk d-Bodhi
Stijlstudio vtwonen Industrieel
Woonoplossing vtwonen Thuisbar
Aantal
109,-