Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Design House Stockholm Air Dressoir
Design House Stockholm Air Dressoir
Vergroten
  • Design House Stockholm Air Dressoir
1/10
Item 1 of 10

Design House Stockholm Air Dressoir

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design House Stockholm Air Dressoir

Sideboard Air van Design House Stockholm is ontworpen door Mathieu Gustafsson. Mathieu Gustafsson weet een Scandinavisch design te combineren met een vleugje Franse stijl en elegantie wat resulteert in een unieke persoonlijkheid. Dit unieke karakter wordt geaccentueerd door het gebruik van gewoven riet met een opmerkelijk grafisch patroon van massief berkenhout. Het gewoven riet zorgt voor een licht en transparant gevoel met een mysterieus randje.

Air is uitermate geschikt als scheidingswand in een open ruimte maar kan ook tegen de muur geplaatst worden. Leverbaar in wit, zwart en eiken en exclusief verkrijgbaar in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1564362
Breedte 120 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Riet
Kleur zwart
Merk Design House Stockholm
Barcode 7340043312627
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer