• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bureautafel Flip is ontworpen door Jesper Ståhl van Design House Stockholm. Jesper heeft met deze tafel een veel voorkomend probleem opgelost voor mensen die in kleine huizen wonen. Flip is niet zomaar één tafel, maar eigenlijk drie-in-een: een eettafel, bureau en een dressoir.

Het vinden van deze oplossing voor Flip was een hele uitdaging en kostte heel wat experimenten. De tafel bestaat uit maar liefst 14 scharnieren, waardoor de tafel om te bouwen is naar verschillende maten. De poten van de tafel vouw je naar achteren en een deel van het tafelblad kun je omhoog klappen terwijl er een kant naar beneden wordt geklapt. Je creëert hierdoor diverse mogelijkheden.

Flip kan gebruikt worden als eettafel voor maar liefst 6 personen, maar ook als bureau of dressoir is hij perfect in je interieur te plaatsen. Ontdek de veelzijdigheid van bureau Flip van Design House Stockholm exclusief in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1598241
Breedte 90 cm
Lengte 160 cm
Hoogte 75 cm
Kleur Oak
Materiaal Hout
Ruimte Werkplek
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Design House Stockholm
Stijlstudio vtwonen Bohemian
Woonoplossing vtwonen Thuiswerkplek
Make-over vtwonen Aflevering 6 najaar 2019