Skip to content
Design on Stock Bloq Fauteuil
Design on Stock Bloq Fauteuil
Vanaf 1209.-
Vergroten
  • Design on Stock Bloq Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Design on Stock Bloq Fauteuil

Vanaf 1209.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Bloq Fauteuil

Fauteuil Bloq van Design on Stock heeft een strakke vormgeving, verfijnde details en een fantastisch zitcomfort. De Bloq is ontworpen door de vakkundige topdesigner Roderick Vos (1965) in 2005, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. De fauteuil is afgeleid van de welbekende Bloq bank. Voor het ontwerp gebruikte de designer natuurlijke materialen als 100% scheerwol en leder van Scandinavisch stierenhuid.

Goede vormgeving en een goed ontwerpconcept en verrassende detaillering, zoals de slanke aluminium gepolijste poot en de armleuning die op een bijzondere wijze samen komt met de zitting van de bank. Dit geeft Bloq de unieke uitstraling.

Mogelijkheden:

Fauteuil Bloq is leverbaar als fauteuil, bank, hoekbank, loveseat, met chaise longue en met bijpassend hocker. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogwaardige materialen (stof en leder). Ook kunt u kiezen voor poten in de kleur 'dark' tegen een meerprijs.

Beleef het ultieme zitcomfort van Design on Stock Bloq en kom proefzitten in één van onze winkels!

Design on Stock Bloq Fauteuil
Design on Stock Bloq Fauteuil