gratis verzending vanaf € 500
DTP Home Criss Cross Dressoir
DTP Home Criss Cross Dressoir
Vergroten
  • DTP Home Criss Cross Dressoir
1/6
Item 1 of 6

DTP Home Criss Cross Dressoir

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over DTP Home Criss Cross Dressoir

Onderdeel van de Criss Cross serie van DTP Home: het Criss Cross dressoir. Het dressoir is op een hoog stalen frame geplaatst om het interieur meer lucht te geven. Criss Cross is hierdoor ook ideaal in gebruik als wandtafel. 

Het Dressoir is voorzien van twee lades met een patroon in Hongaarse Punt. De omlijsting is vervaardigd uit zwart teakhout, terwijl het staal op speelse wijze een stevige basis biedt. Het Criss Cross dressoir is tevens beschikbaar als variant met vier deuren en twee open vakken. 

Combineer dressoir Criss Cross met de eettafel, boekenkast en andere meubels uit de serie voor een prachtig geheel! Ontdek de gehele Criss Cross collectie van DTP Home online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1633883
Breedte 120 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Mixed Wood, Metaal
Kleur Naturel, Zwart
Merk DTP Home
Woonstijl  Industrieel
Barcode 8720146503310
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer