Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
DTP Home Criss Cross Opbergkast
DTP Home Criss Cross Opbergkast
Vergroten
  • DTP Home Criss Cross Opbergkast
1/6
Item 1 of 6

DTP Home Criss Cross Opbergkast

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over DTP Home Criss Cross Opbergkast

Opbergkast Criss Cross is onderdeel van de gelijknamige serie van DTP Home. Deze kast is voorzien van vier robuuste deuren, en biedt hiermee voldoende opbergruimte. De donkere houten deuren zijn voorzien van een klassiek patroon in Hongaarse Punt. 

Criss Cross bergkast is gemaakt van zwart teakhout. Het staal biedt op speelse wijze een stevige basis aan de opbergkast. Combineer Criss Cross met de eettafel, dressoir en andere meubels uit de serie voor een prachtig geheel! Ontdek de gehele Criss Cross collectie van DTP Home online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1633882
Breedte 80 cm
Hoogte 185 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Mixed Wood, Metaal
Kleur Naturel, Zwart
Merk DTP Home
Woonstijl Industrieel
Barcode 8720146503389
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer