Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
DTP Home Criss Cross Tv-meubel
DTP Home Criss Cross Tv-meubel
Vergroten
  • DTP Home Criss Cross Tv-meubel
1/10
Item 1 of 10

DTP Home Criss Cross Tv-meubel

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over DTP Home Criss Cross Tv-meubel

Tv-meubel Criss Cross uit de serie van DTP Home: een stoere toevoeging aan ieder interieur. Het meubel is voorzien van drie teakhout lades met een patroon in Hongaarse Punt. De omlijsting in zwart teakhout en het stalen onderstel zorgen voor een speelse twist aan tv-meubel Criss Cross. In de drie open vakken berg je eenvoudig alle tv-benodigdheden en favoriete leesboek op, terwijl je andere spullen uit het zicht in de lades kunt opbergen. 

Combineer tv-meubel Criss Cross met andere meubels uit de gelijknamige serie, zoals de eettafel en vitrinekast voor een prachtig geheel! Ontdek de gehele Criss Cross collectie van DTP Home online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1633887
Breedte 180 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Mixed Wood, Metaal
Kleur Naturel, Zwart
Merk DTP Home
Woonstijl Industrieel
Barcode 8720146503266
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer