Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Dutchbone Low Gin Dressoir
Dutchbone Low Gin Dressoir
Vergroten
  • Dutchbone Low Gin Dressoir
1/9
Item 1 of 9

Dutchbone Low Gin Dressoir

Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Dutchbone Low Gin Dressoir

Welkom bij de Gin familie van opbergkastjes en dressoirs van Dutchbone! Met de keuze uit twee hippe retro dressoirs en een opbergkast is het eenvoudig combineren.

In de Dutchbone Gin dressoir low worden spullen in stijl opgeborgen. Het open vak kan gevuld worden met bijvoorbeeld accessoires en boeken. In de lades passen ontzettend veel spullen, waardoor opruimen zeer eenvoudig wordt. Het meubel is daarnaast goed als tv-meubel te gebruiken en biedt tegelijkertijd voldoende ruimte aan apparatuur.

De retro en industriële look van het dressoir geeft elke woonruimte een stoere vibe. Deze stoere uitstraling wordt versterkt door de combinatie van metaal met hout. De slanke pootjes maken de Gin kast luchtig en nooit te massief aanwezig in het interieur.

Ontdek de complete Gin collectie van Dutchbone in van onze woonwinkels en raak geïnspireerd door de trendy en functionele Gin collectie!

Afmetingen & details

Artikelnummer 4300009
Breedte 135 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 38 cm
Materiaal Hout
Kleur Brown
Montage Nee
Merk Dutchbone
Woonstijl  Industrieel
Barcode 8718548038349
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer