• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Deze elegante Dutchbone bijzettafel Arabica is geïnspireerd op de koffie hoekjes in Azië. De tafel is vervaardigd van hout en beschikt over een zeer stabiel tafelblad. 

Arabica heeft één houten poot met bollingen, die het geheel een speels karakter geeft. De Dutchbone Arabica is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, die samen een perfecte salontafel vormen.

Kenmerken
Artikelnummer 1485161
Productnummer 2200003
EAN Nummer 8718548019676
Stijl Industrieel
Materiaal Hout
Voorgemonteerd Nee
Maten 45 x ø40
Merk Dutchbone
Make-over vtwonen Aflevering 5 najaar 2018
Maten
Aantal
79,-