Skip to content
Eijerkamp Collectie 411 Tv-meubel
Eijerkamp Collectie 411 Tv-meubel
Vanaf 1478.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie 411 Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie 411 Tv-meubel

Vanaf 1478.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie 411 Tv-meubel

Het 411 tv-meubel uit de Eijerkamp Collectie is een tijdloze toevoeging aan de zithoek. De tv-kast kenmerkt zich door zijn subtiel gebogen uiterlijk. Achter de drie houten deuren bevinden zich meerdere schappen, zodat je alle benodigdheden en apparatuur eenvoudig kunt opbergen. Ideaal aan 411 is dat de deuren zijn voorzien van RemoteLink technologie. Zo kun je moeiteloos zappen, terwijl de deur gesloten is. Aan de achterzijde van het meubel kunnen de kabels netjes weggewerkt worden. 

Naast getoonde uitvoering, is de kast verkrijgbaar in diverse afmetingen en houtafwerkingen. Het meubel is geschikt voor wandbevestiging, of kan op poten worden geplaatst. 

Bekijk het tv-meubel 411 in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, of vraag een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1668205
Breedte 149 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 41 cm
Materiaal Oak
Kleur White Oil
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen