gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Avila Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Avila Relaxfauteuil
Vanaf 929.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Avila Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Avila Relaxfauteuil

Vanaf 929.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Avila Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Avila biedt optimaal zitcomfort en wordt gekenmerkt door zijn slanke design en moderne uitstraling. De fauteuil is volledig op uw persoonlijke comfortwensen aan te passen met behulp van de verstelbare voetenklep en het nekgedeelte welke handmatig of elektrisch bedienbaar zijn uit te voeren. De fauteuil is voorzien van een zogenaamde hart-balans positie: in deze positie liggen voeten en hart in een horizontale lijn zodat optimale ontspanning kan worden ervaren.

Relaxfauteuil Avila is leverbaar in drie verschillende afmetingen en te bekleden met diverse stof- en leersoorten. Voor de voet is er keuze uit een zestal opties.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1572882
Breedte 65 cm
Hoogte 118 cm
Diepte 84 cm
Materiaal Stof Metaal
Kleur grijs
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer