• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Ruimte te weinig voor het opbergen van uw servies? Dan is de bergkast Style iets voor u. Deze prachtige kast past perfect in een modern of landelijk interieur. De bergkast biedt, met 4 deuren en 2 laden, veel ruimte om onder anderen uw servies in op te bergen. De grijze kast komt het beste tot zijn recht voor witte muur. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

Kenmerken
Artikelnummer 1501585
Kleur Grijs
Materiaal Hout
Afmeting CA. BxHxD 130x220x43
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
1909,- Gratis verzending