• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Geef het interieur een wereldse uitstraling met bijzettafel Sarah uit de Eijerkamp Collectie. Deze bijzettafel valt op door het uitsneden patroon op het ronde tafelblad. Deze is gecombineerd met donkere houten poten met zilveren details. Getoond model heeft een zilverkleurig tafelblad, maar Sarah is tevens verkrijgbaar in de kleur brass. Shop bijzettafel Sarah van de Eijerkamp collectie nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1596861
Hoogte 46 cm
Diameter 40 cm
Kleur Silver
Materiaal Iron
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
109,- Nu 69,-