• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafelset Sarah van de Eijerkamp collectie is fijn in gebruik en neemt niet teveel ruimte in. De drie tafels zet je eenvoudig over elkaar, zodat er één complete tafel ontstaat, maar kunnen ook gescheiden van elkaar in de ruimte geplaatst worden. De bijzetters hebben ieder een andere kleur, namelijk goud, brons en zilver. Shop bijzettafelset Sarah van Eijerkamp nu online en kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1596858
Hoogte 51 cm
Diameter 51 cm
Materiaal Kunststof
Vorm Rond
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
239,- Nu 149,-