• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Boekenkast Hudson is een stoere, eigentijdse toevoeging aan het interieur. De kast is voorzien van maar liefst zeven planken en een lade en biedt hiermee voldoende opbergruimte aan boeken, persoonlijke decoratie en overige losse spullen die een opbergplek nodig hebben.

Naast getoond model in zwart, is boekenkast Hudson ook verkrijgbaar in bruin. Voor een eigentijdse en industrieel interieur combineer je de boekenkast met andere items uit het Hudson woonprogramma.

Kenmerken
Artikelnummer 1597339
Breedte 80 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 200 cm
Kleur Zwart
Materiaal Acaciahout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
799,- Gratis verzending