• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Boekenkast Industrieel is een stoere kast uit de collectie van Eijerkamp. Deze industriële blikvanger is vervaardigd uit metaal en voorzien van twee deuren, twee lades en twee schappen om zo opbergruimte te bieden aan boeken, bijzondere accessoires en allerlei andere spullen die een opbergplaats nodig hebben.

Voor een industrieel en eigentijds geheel combineer je de boekenkast met de andere items uit het Industrieel woonprogramma.

Kenmerken
Artikelnummer 1597641
Breedte 85 cm
Diepte 40 cm
Hoogte 180 cm
Kleur Zwart
Materiaal IJzer
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
699,- Gratis verzending