• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Boxspring Jubilee is een eigentijdse, stijlvolle en comfortabele boxspring. De Jubilee heeft een robuuste uitstraling en springt direct in het oog door het prachtige gecapitonneerde hoofdbord in een donkere grijze kleur met witte sierstiksels. Deze kleur is consequent doorgetrokken in de ombouw van de boxspring.

Jubilee heeft een hoge instap waardoor in- en uit bed stappen voor iedereen eenvoudig is. De comfortabele topmatras biedt een heerlijk slaapcomfort waarmee u geniet van een goede nachtrust en iedere dag weer fit opstaat.

Boxspring Jubilee is verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare variant en te voorzien van diverse stofferingen.

Bekijk boxspring Jubilee in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1598078
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur Graphite
Materiaal Pocketvering
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie