Skip to content
Eijerkamp Collectie Britt Bank
Eijerkamp Collectie Britt Bank
Vanaf 1479.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Britt Bank
1/11
Item 1 of 11

Eijerkamp Collectie Britt Bank

Vanaf 1479.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Britt Bank

Elementenbank Britt uit de Eijerkamp Collectie is een stoere design bank met strakke vormen en lijnen! De combinatie van de stoffen zitgedeelte met de open sledepoten geeft de bank een ruimtelijke, maar toch robuuste uitstraling. De zitting heeft een speciale toplaag wat zorgt voor extra comfort. Bank Britt is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, gecombineerd met verschillende onderstellen. De zitbank is om te vormen naar eigen wens: van 3-zitsbank tot complete hoekbank.

Kom proef zitten op elementenbank Britt uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1612036
Breedte 244 cm
Hoogte 70 cm
Diepte 98 cm
Materiaal Stof
Kleur Biscuit
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer