Skip to content
Eijerkamp Collectie Casper Eetkamerstoel
Eijerkamp Collectie Casper Eetkamerstoel
Vanaf 369.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Casper Eetkamerstoel
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Casper Eetkamerstoel

Vanaf 369.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Casper Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Casper uit de Eijerkamp Collectie is een eigentijds model voor de eetkamer. De stijlvolle zitkuip is rondom gestoffeerd in de zachte stof Picasso, die doorloopt in de armleuningen. Casper staat op een slank zwart metalen frame. 

Naast getoonde uitvoering is de stoel verkrijgbaar in talloze stof- en leersoorten. Zo stel je de stoel volledig naar wens samen. 

Kom proefzitten op Eijerkamp Collectie eetkamerstoel Casper in onze woonwinkels, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1672090
Breedte 56 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 58 cm
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 45 cm
Zitbreedte 47 cm
Materiaal Stof Picasso
Materiaal onderstel Metaal
Kleur onderstel Black
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk, Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer