Skip to content
Eijerkamp Collectie Chapelle Boxspring
Eijerkamp Collectie Chapelle Boxspring
Vanaf 4199.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Chapelle Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Chapelle Boxspring

Vanaf 4199.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Chapelle Boxspring

Slapen in een hotelbed, maar dan thuis: Boxspring Chapelle uit de collectie van Eijerkamp. Chapelle heeft een luxe en zachte uitstraling, waardoor deze in vrijwel iedere slaapkamer past. Het hoge hoofdbord zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Daarnaast biedt de boxspring optimaal ligcomfort, waardoor je uitgerust wakker wordt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1661754
Breedte 180 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer