Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Cornwall Eettafel
Eijerkamp Collectie Cornwall Eettafel
Vanaf 2345.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Cornwall Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Cornwall Eettafel

Vanaf 2345.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Cornwall Eettafel

Eettafel Cornwall uit de Eijerkamp Collectie straalt karakter uit en vertelt een verhaal. Het design is inspireert door het ontwerp van oude staldeuren. Deze typische kenmerken zijn dan ook terug te zien in het blad van de tafel en het onderstel. De robuuste tafel is vervaardigd van Europees eiken en is geborsteld, waardoor de kleur goed zichtbaar blijft in de nerven. Cornwell is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Shop eettafel Cornwall uit de Eijerkamp Collectie online en in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1517161
Breedte 300 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 100 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Hout
Kleur Bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer