gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Devin Eetkamerbank
Eijerkamp Collectie Devin Eetkamerbank
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Devin Eetkamerbank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Devin Eetkamerbank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Devin Eetkamerbank

Anders dan anders: dat is eetkamerbank Devin uit de Eijerkamp Collectie! Waar we vooral rechte eetkamerbanken gewend zijn geeft dit ontwerp een meer speelse sfeer aan je interieur. Devin is zoals getoond gestoffeerd in een speelse naturel combinatie en is voorzien een grove bies. Echter is de bank verkrijgbaar in ruim 700 verschillende stof- en leersoorten, zo past deze altijd perfect in jouw interieur.

Meer weten over de mogelijkheden van eetkamerbank Devin? Onze collegas vertellen je er graag alles over in een van onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1618848
Hoogte 85 cm
Lengte 185 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer