Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Elements Vloerlamp
Eijerkamp Collectie Elements Vloerlamp
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Elements Vloerlamp
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Elements Vloerlamp

Levertijd: 5-6 weken

Wij zijn weer open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Elements Vloerlamp

Elements vloerlamp is ontworpen door Note Design Studio en is geïnspireerd op de fascinatie voor Scandinavische gebergtes en hun schouwspel van licht. De lampenkap is op een bijzondere wijze bevestigd aan de voet van de lamp en door het gebruik van hoogwaardig textiel (Kvadrat stof) in de lampenkap wordt de licht op een prachtige wijze door de ruimte verspreid. Daarnaast zorgt de diffuser voor een geleidelijk verspreiding van het licht.

De Elements vloerlamp is leverbaar in drie verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron (E27, maximaal 42 Watt.)

Afmetingen & details

Artikelnummer 1512196
Diameter 25 cm
Hoogte 147 cm
Materiaal Metaal Stof
Kleur blauw
42 42
Fitting E27
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer