Skip to content
Eijerkamp Collectie Entrée Matras
Eijerkamp Collectie Entrée Matras
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Entrée Matras
1/9
Item 1 of 9

Eijerkamp Collectie Entrée Matras

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Entrée Matras

Entrée koudschuim matras is de instap in de wereld van hoge kwaliteit comfortmatrassen. Door het materiaal ervaart u een gelijkmatige, stevige drukverdeling en daarnaast is de matras voorzien van een optimale ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Ideaal als u gedurende de nacht veel transpireert!

Het medische comfortschuim voldoet aan de strengste anti-allergene eisen, is vrij van schadelijke stoffen en duurzaam. Daarnaast is de matras met de hand vervaardigd.

- Hoogte van 18 cm
- Maximale draaggewicht: 80 kg
- Met afritsbare (aan 4 zijdes) en wasbare hoes
- Tijk: natuurlijk gebleekt en onbehandeld katoen
- Binnenzijde hoes: zacht 100% katoen tricot
- Hardheid: stevig
- Antiallergisch
- Vlamdovend
- Uitstekende ventilatie

Leverbaar in diverse maten: lengtematen 200, 210 en 220 cm en breedtematen 80 en 90 cm. Daarnaast is dit matras leverbaar in de hardheden medium en stevig.

Kom proef liggen op matras Entrée in onze matrassenstudio en laat u adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1538692
Hoogte 18 cm
Materiaal Koudschuim
Tijk Katoen
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Bekijk meer