Skip to content
Eijerkamp Collectie Equipe Hoekbank
Eijerkamp Collectie Equipe Hoekbank
Vanaf 2541.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Equipe Hoekbank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Equipe Hoekbank

Vanaf 2541.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Equipe Hoekbank

Moderne hoekbank Equipe uit de Eijerkamp Collectie bestaat uit diverse elementen die samen een strak lijnenspel vormen. Het meubel heeft haar medium comfort te danken aan de hoogwaardige sandwich koudschuim-vulling. 

Equipe is volledig naar wens samen te stellen. Dankzij een ruim aanbod aan diverse elementen, stel je de zitbank eenvoudig naar wens samen, geschikt voor de kleine tot grote woonruimte. De bank rust op zwarte, slanke poten van metaal. Ontdek de vele stofferingsmogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1671882
Breedte 256 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 198 cm
Materiaal Stof
Kleur Cognac
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer