Skip to content
Eijerkamp Collectie Famke Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Famke Relaxfauteuil
Vanaf 1429.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Famke Relaxfauteuil
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Famke Relaxfauteuil

Vanaf 1429.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Famke Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Famke biedt een uitstekend zitcomfort dat volledig op uw specifieke wensen is af te stemmen. De fauteuil is verkrijgbaar in zeven uitvoeringen waarbij keuze is uit diverse zitbreedtes en comfortuitvoeringen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een interieur van koudschuim waarmee een lange vormvastheid en consistentie van comfort wordt gegarandeerd. Tevens is er de keuze uit verschillende stof- en leersoorten om het uiterlijk van de stoel aan te passen op de andere elementen in het interieur.

De rugleuning en voetenklep kunnen versteld worden in de gewenste positie door middel van een manueel of motorisch mechanisme. Dit mechanisme maakt het mogelijk de stoel in hart-balans te brengen: in deze positie liggen voeten en hart in een horizontale lijn zodat optimale ontspanning kan worden ervaren. Optioneel is deze relaxfauteuil uit te voeren met een sta-op hulp zodat opstaan uit deze comfortabele fauteuil gemakkelijker wordt. Relaxfauteuil Famke heeft een speciale belastbaarheid tot 200 kg.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1463795
Breedte 75 cm
Hoogte 111 cm
Diepte 86 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 50 cm
Materiaal Leer
Kleur Beige
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer