gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Giph Salontafel
Eijerkamp Collectie Giph Salontafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Giph Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Giph Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Giph Salontafel

Eijerkamp collectie salontafel Giph is een moderne verschijning voor in je woonkamer. Deze salontafel geeft je interieur een stijlvol uiterlijk. Het tafelblad is voorzien van een oneffen structuur dat speels, maar toch chique oogt.

Naast getoond model is salontafel Giph ook verkrijgbaar in een ander formaat. Je kunt ervoor kiezen om deze twee verschillende formaten met elkaar te combineren waardoor je meer ruimte creëert voor bijvoorbeeld accessoires. Het blad van Giph is vervaardigd uit glas, het onderstel is uitgevoerd in zwart metaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1595637
Diameter 80 cm
Hoogte 30 cm
Vorm Rond
Materiaal Glas
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Glas
Kleur Nero
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Nero
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000389710
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Giph serie Bekijk ook Meer uit deze serie