• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Gloeilamp Globe model G95 is een klassieke lichtbron en heeft een levensduur van 3000 uur. Deze Calex Goldline-Filamentlamp is geïnspireerd op de ouderwetse kooldraadlampen. In combinatie met het goudkleurige glas haalt deze lamp de authentieke sfeer van vroeger in huis. Extra handig: met zijn standaard E27 fitting en 130 lumen past de licthbron in bijna alle lampen uit onze collectie. Doordat het hele opvallende lichtbronnen zijn, is het leuk om deze te combineren met glazen hanglampen.

Kenmerken
Artikelnummer 1492178
Hoogte 1,3 cm
Diameter 0,93 cm
Kleur Goud
Fitting E27
Watt 40
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
16,95