gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Helena Hoekbank
Eijerkamp Collectie Helena Hoekbank
Vanaf 3699.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Helena Hoekbank
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Helena Hoekbank

Vanaf 3699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Helena Hoekbank

Door het samenvoegen van losse elementen met of zonder arm stelt u eenvoudig uw eigen hoekbank of bank samen. De poten worden geleverd in koloniaal of zwart en uiteraard is deze bank verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren leder. 

Productinformatie 
Vulling zit: Koudschuim SG40 met een eerste touch van polyether (3cm dik). 
Vulling rug: Koudschuim SG40 met een eerste touch van polyether (3cm dik). 
Pootkleur/type: Koloniaal of zwart 
Stiknaden: Bij Tasan, Amazone en Old leder is het siergaren in een lichte kleur gestikt. Bij Torro, Premium, Lotus en Venice is het siergaren in dezelfde kleur gestikt als de lederkleur. Dus geen contrakleur.   

Linkse elementen zijn aan rechtse te koppelen of aan een hoek, waardoor er grotere banken of hoekcombinaties mogelijk zijn. Linkse of rechtse banken zijn ook te koppelen aan resp. een rechtse of linkse chaise longue, hierdoor krijg je linkse of rechtse chaise longue banken. Hoekbanken kunnen ook eindigen met een chaise longue (verlengde zitting naar voren) of een zijhocker.   

Let op! bij hoekcombinaties: een zijhocker altijd samen bestellen met een tussenelement! Een linkse of rechtse bank, tussenelement of chaise longue is niet los te plaatsen. Altijd links met rechts combineren of met een hoekelement er tussen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1413162
Materiaal Leer
Kleur zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Industrieel
Barcode 9900000301453
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer