• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Door het samenvoegen van losse elementen met of zonder arm stelt u eenvoudig uw eigen hoekbank of bank samen. De poten worden geleverd in koloniaal of zwart en uiteraard is deze bank verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren leder. Ook kan de zijkant van een tussenelement tegen meerprijs met een lederen paneel verwerkt worden.

Productinformatie
Pootkleur/type: Koloniaal of zwart

Bij Tasan, Amazone, Afrika en Old leder is het siergaren in een lichte kleur gestikt. Bij alle andere ledersoorten is het siergaren in dezelfde kleur gestikt als de lederkleur. Dus geen contra-kleur.
Linkse elementen zijn aan rechtse te koppelen of aan een HOEK, waardoor grotere banken of hoekcombinaties mogelijk zijn.
Linkse of rechtse banken zijn ook te koppelen aan resp. een rechtse of linkse chaise longue, hierdoor krijg je linkse of rechtse chaise longue banken.
Hoekbanken kunnen ook eindigen met een chaise longue (verlengde zitting naar voren) of zijhocker.

Let op bij hoekcombinaties: Een chaise longue of zijhocker altijd samen bestellen met een tussenelement.
Een linkse of rechtse bank, tussenelement of chaise longue is niet los te plaatsen. Altijd links met rechts combineren of met een hoekelement er tussen.                                                   

Kenmerken
Artikelnummer 1413171
Materiaal Leer
Comfort Stevig
Onderstel Poten
Armleuningen Hoekbank
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Eijerkamp Collectie