Skip to content
Eijerkamp Collectie Indra Eetkamerstoel
Eijerkamp Collectie Indra Eetkamerstoel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Indra Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Indra Eetkamerstoel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Indra Eetkamerstoel

Urenlang comfortabel dineren met vrienden of familie doe je met eetkamerstoel Indra uit de Eijerkamp Collectie. De stof van de stoel vormt met de zwarte, beukenhouten poten een uitgesproken contrast. Naast de getoonde uitvoering is de stoel in diverse andere kleuren- en stofsoorten verkrijgbaar.

Bezoek onze woonwinkels om de mogelijkheden van de Eijerkamp Collectie Indra eetkamerstoel te bekijken of vraag een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1661150
Breedte 62 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 69 cm
Zithoogte 51 cm
Zitdiepte 48 cm
Zitbreedte 51,5 cm
Materiaal Stof
Materiaal onderstel Beukenhout
Kleur Wit
Kleur onderstel Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer