Skip to content
Eijerkamp Collectie Industrieel Boekenkast
Eijerkamp Collectie Industrieel Boekenkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Industrieel Boekenkast
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Industrieel Boekenkast

Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Industrieel Boekenkast

Boekenkast Industrieel is een stoere kast uit de collectie van Eijerkamp. Deze industriële blikvanger is vervaardigd uit metaal en voorzien van twee deuren, twee lades en twee schappen om zo opbergruimte te bieden aan boeken, bijzondere accessoires en allerlei andere spullen die een opbergplaats nodig hebben.

Voor een industrieel en eigentijds geheel combineer je de boekenkast met de andere items uit het Industrieel woonprogramma.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597641
Breedte 200 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Metaal
Kleur zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Industrieel serie Bekijk ook Meer uit deze serie