Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Industrieel Opbergkast
Eijerkamp Collectie Industrieel Opbergkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Industrieel Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

Eijerkamp Collectie Industrieel Opbergkast

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Industrieel Opbergkast

Opbergkast Industrieel is een eigentijdse, industriële kast uit de Eijerkamp Collectie. De kast is volledig vervaardigd uit zwart metaal en voorzien van stoere details zoals de duidelijk zichtbaar verbindings- en montagespijkers.

Deze ruime opbergkast is voorzien van twee gesloten deuren en twee lades om allerhande spullen achter op te bergen. Tevens bieden de drie schappen achter de glazen deuren voldoende ruimte om ook persoonlijke decoratie tentoon te stellen.

Combineer, voor een stoer en industrieel interieur, de opbergkast met andere items uit het Industrieel meubelprogramma.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597363
Breedte 125 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Acaciahout
Kleur Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Industrieel
Barcode 8719087022080
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer