Skip to content
Eijerkamp Collectie Java Wandkast
Eijerkamp Collectie Java Wandkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Java Wandkast
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Java Wandkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Java Wandkast

Een statement in de woonruimte: wandkast Java uit de Eijerkamp Collectie is een transparant wandvullend meubel. Het ranken metalen frame van deze open wandkast is zwevend te monteren en biedt, met dank aan de toegevoegde planken, zeeën van opbergruimte aan onder andere dierbare woonaccessoires en boeken. 

Met de keuze uit diverse opstellingen is het eenvoudig mogelijk wandkast Java volledig naar eigen wens en behoefte te ontwerpen. Bezoek onze woonwinkels en ontdek de vele mogelijkheden die wandkast Java uit de Eijerkamp Collectie te bieden heeft.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636247
Breedte 250 cm
Hoogte 200 cm
Materiaal Metaal
Kleur Brown, Black
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer