gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Jubilee Relax Boxspring
Eijerkamp Collectie Jubilee Relax Boxspring
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Jubilee Relax Boxspring
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Jubilee Relax Boxspring

Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Jubilee Relax Boxspring

Boxspring Jubilee is een eigentijdse, stijlvolle en comfortabele boxspring. De Jubilee heeft een robuuste uitstraling en springt direct in het oog door het prachtige gecapitonneerde hoofdbord in een donkere grijze kleur met witte sierstiksels. Deze kleur is consequent doorgetrokken in de ombouw van de boxspring.

Jubilee heeft een hoge instap waardoor in- en uit bed stappen voor iedereen eenvoudig is. De comfortabele topmatras biedt een heerlijk slaapcomfort waarmee u geniet van een goede nachtrust en iedere dag weer fit opstaat.

Boxspring Jubilee is verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare variant en te voorzien van diverse stofferingen.

Bekijk boxspring Jubilee in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598225
Breedte 160 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Pocketvering
Kleur Graphite
Merk Eijerkamp Collectie
Barcode 9900000393830
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Jubilee serie Bekijk ook Meer uit deze serie