Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Kendal Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Kendal Relaxfauteuil
Vanaf 1819.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Kendal Relaxfauteuil
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Kendal Relaxfauteuil

Vanaf 1819.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Kendal Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Kendal is uitgerust met een comfortabele verstelbare rug. Door het opvallende zwarte frame ontstaat er een prachtig contrast met de lichtgrijze stoffen bekleding.

Mogelijkheden
Kendal is leverbaar in de afmetingen extra small, small, medium, large en extra large. Voor de bekleding heeft u keuze uit stof en leer. Daarnaast is het onderstel leverbaar in onder andere een stervoet uitvoering in zwart en chroom.

Kom proef zitten op de Kendal relaxfauteuil in onze Comfort Studio!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1550694
Breedte 72 cm
Hoogte 112 cm
Diepte 83-114 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer