• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Leather Care & Color is een onderhouds- en bijkleurmiddel voor leder. Leather Care & Color voedt en beschermt het leer en heeft een (tijdelijke) licht kleurherstellende werking.  Tevens verlengt Leather Care & Color de levensduur van het leder. Leather Care & Color is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. . Dus NIET geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leder.

Voor nieuw leder is Leather Care & Color kleurloos het ideale onderhoudsmiddel. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Leather Care & Color in de bij het leder passende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Leather Care & Color worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met Leather Care & Color maar in beperkte mate worden opgefrist. Leather Care & Color is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

Behandeling:

Eerst oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag  met Lederrein. Hierdoor wordt voorkomen dat Leather Care & Color zich vermengd met het nog aanwezige vuil en komt Leather Care & Color beter tot z'n recht.  Vervolgens Leather Care & Color aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leder behandelen.

Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek. Circa 3x per jaar herhalen.

Kenmerken
Artikelnummer 1467588
Kleur Middenbruin
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
11,95