• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Eijerkamp Collectie Leather Care&Color Rood

Levertijd: 2 - 4 weken
Aantal
11,95
  • Laagste prijsgarantie
  • Sinds 1928
  • 24/7 online shoppen
  • Persoonlijk interieuradvies
  • 55.000m2 wooninspiratie

VERZENDING

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen 6,95.

Grote bestellingen onder 500.-
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot 500.- bedragen 29,95.

Gratis verzending boven 500.-
Bestellingen vanaf 500.- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

Leather Care & Color is een onderhouds- en bijkleurmiddel voor leder. Leather Care & Color voedt en beschermt het leer en heeft een (tijdelijke) licht kleurherstellende werking.  Tevens verlengt Leather Care & Color de levensduur van het leder. Leather Care & Color is geschikt voor gedekverfd leder, semi-aniline, handwish, Long Life, etc. . Dus NIET geschikt voor suède en nubuck of vol-aniline leder.

Voor nieuw leder is Leather Care & Color kleurloos het ideale onderhoudsmiddel. Pas als er kleine beschadigingen (haarscheurtjes, krasjes, enz.) in de laklaag optreden of het leder begint z’n kleur enigszins te verliezen, dan de behandeling voortzetten met Leather Care & Color in de bij het leder passende kleur. Dit geldt ook voor kleuren die flets of “grijsachtig/wit” zijn geworden. Met Leather Care & Color worden flets geworden kleuren weer opgefrist. Kleuren die door de zon verschoten zijn kunnen met Leather Care & Color maar in beperkte mate worden opgefrist. Leather Care & Color is licht transpiratiewerend en het vormt een microscopisch dun beschermlaagje op de finishlaag, waardoor het leer langer meegaat. Het houdt de finishlaag zacht en soepel.

Behandeling:

Eerst oppervlakkig vuil verwijderen van de finishlaag  met Lederrein. Hierdoor wordt voorkomen dat Leather Care & Color zich vermengd met het nog aanwezige vuil en komt Leather Care & Color beter tot z'n recht.  Vervolgens Leather Care & Color aanbrengen op een droge niet pluizende doek en hiermee met draaiende bewegingen het leder behandelen.

Verbruik: ongeveer 15 ml per zitplaats (afhankelijk van de staat van het leder). Altijd goed uitwrijven. Dit even laten drogen en nog even licht opwrijven met een schone doek. Circa 3x per jaar herhalen.

Kenmerken
Artikelnummer 1467604
Kleur Rood Bruin
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Ruimte Woonaccessoires
Merk Eijerkamp Collectie
Aantal
11,95
Klanten bekeken ook