Skip to content
Eijerkamp Collectie Levi Uitschuiftafel
Eijerkamp Collectie Levi Uitschuiftafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Levi Uitschuiftafel
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Levi Uitschuiftafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Levi Uitschuiftafel

Eettafel Levi uit de Eijerkamp Collectie is geen alledaagse eettafel. Het unieke ontwerp heeft een tafelblad bestaand uit drie opklapbare bladeren, die zich verborgen houden in het onderstel. De uitschuifbare eettafel is voorzien van een eiken tafelblad en -poot, en zijn geïmpregneerd met zwarte lak. 


Levi is voorzien van een uniek uitschuifsysteem waarmee je de eettafel eenvoudig van zes tot 9 personen uitbreidt. Het lijnenspel van het tafelblad komt terug in de tafelpoot, voor een speels geheel. Uitschuifbare eettafel Levi past goed in een Scandinavisch of industrieel interieur. Naast getoonde variant in black oak is Levi ook beschikbaar in tal van houtkleuren en lakafwerkingen. 


Ontdek alle mogelijkheden van uitschuiftafel Levi uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels of shop getoonde uitvoering online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1645505
Diameter 123 cm
Hoogte 74 cm
Vorm Rond
Materiaal Hout
Kleur Zwart
Kleur onderstel Zwart
Uitschuifbaar Ja
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Levi serie Bekijk ook Meer uit deze serie