Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Lexi Armstoel
Eijerkamp Collectie Lexi Armstoel
Vanaf 349.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Lexi Armstoel
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Lexi Armstoel

Vanaf 349.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Lexi Armstoel

Armstoel Lexi uit de Eijerkamp Collectie is een moderne toevoeging aan het interieur. De stijlvolle eetstoel is voorzien van armleuningen, een naar buiten lopende rugleuningen en stevige poten. Lexi is tevens zonder armleuningen verkrijgbaar en in diverse stof- en leersoorten. Naast de vele mogelijkheden zit armstoel Lexi ook nog een comfortabel.

Ontdek de mogelijkheden van armstoel Lexi uit de Eijerkamp Collectie!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629503
Breedte 52 cm
Hoogte 88 cm
Zithoogte 51 cm
Materiaal Stof Pisa
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Lexi serie Bekijk ook Meer uit deze serie