gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Lotus Ledikant
Eijerkamp Collectie Lotus Ledikant
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Lotus Ledikant
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Lotus Ledikant

Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Lotus Ledikant

Een Scandinavisch uiterlijk en sublieme afwerking: ledikant Lotus uit de Eijerkamp Collectie. Bed Lotus is vervaardigd uit natuurlijk massief eikenhout, waardoor je de natuur naar binnen brengt. Lotus is uitgevoerd met een hoofdbord, verhoogd voetenbord en twee aansluitende planken die als nachtkastje kunnen dienen. 

Lotus wordt standaard geleverd met een middensteun en oplegbeugels en exclusief een bedbodem en matras. Daarnaast is dit bed volledig naar eigen wens samen te stellen op het gebied van afmeting en poten. Combineer jouw persoonlijke matras en beddenbodem met Lotus en creëer zo jouw ideale bed voor in de slaapkamer. 

Ontdek de mogelijkheden van ledikant Lotus uit de Eijerkamp Collectie in onze winkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1627694
Breedte 160 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer